Jimin Kimdir?

Jimin

Gerçek Adı: Park Jimin
Doğum Tarihi: 13.10.1995
Şirkete/Yurda Giriş Tarihi: 15.05.2012
Görevi: Dans, Vokal
Özellik: Karın Kaslarından Sorumlu Üye
Memleket: Busan
Aile: Anne, baba ve erkek kardeş (1997 doğumlu)
Eğitim Durumu: Busan Sanat Lisesine birincilikle girdikten sonra, bir öğretmeninin tavsiyesiyle şirket seçmelerine katılmış ve Bighit'e seçilip Seoul'e geldikten sonra (15.05.2015) V ile Kore Sanat Lisesinden (Korea Arts High School) Şubat 2014'te mezun olmuştur. Mezuniyetindesonra üniversite eğitimiyle ilgili resmi bir açıklama bulunmamaktadır.
Boy: 173 cm 
Kilo: 61 kg
Kan Grubu: A

Gruba en son katılan, No More Dream'de kaslarını gösteren çocuk olarak tanımlanan, kendini grubun karizmasından sorumlu tutan üye. Dış görünüşü haricinde dansıyla da ön plana çıkar. BigBang üyesi Taeyang’ı ve Shinhwa üyesi Minwoo’yu kendine örnek alır. Busan’da Dans ve Oyunculuk Lisesi’ne gitti. Şirkete girdiğinde Seoul'e geldiği ilk zamanlarda okulunda insanlarla yakınlaşamadığı için sıkıntı yaşadı.
Bir çok şeye çok heveslidir fakat dikkati çabucak dağılır. JungKook, V ve J-Hope'la birlikte grubu neşelendirir. Kamera karşısında göstermese de kaybedince sinirlenen, şarkılarda Jungkook'tan sonra yüksek tonları söyleyen, gülen gözleriyle şirin, performanslarda kaslarını göstermediği zamanlarda bile seksi olabilen üye. Diğer üyeler onunla uğraşmaya bayılır çünkü onlara kırılmaz. Çok ön plana çıkarmasa da iyi bir çizim yeteneği var.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Twice Kimdir?

Suga Kimdir?

BTS Dağılıyor Mu?